HEKULA - FUTSAL- UUTISET

Uutiset 2007 - 2008:

Kausi päättyi puolivälierätappioon

  29.3.2008
  HeKuLan huikea futsalkausi päättyi tänään Myllypurossa. Puolivälierässä koettu 0-2 tappio AFC EMU:lle sinetöi futsalit tältä erää ja joukkue pääsee keskittymään täysillä leipälajiinsa jalkapalloon.

  Ottelu alkoi jälleen HeKuLan osalta vaisusti. 90 minuuttisiin peleihin jo tottuneet Terälehdet olivat vasta nupuillaan, kun AFC EMU:lla oli jo täysi rähinä päällä. Niinpä ensimmäinen maali nähtiin jo viiden minuutin kohdalla, kun EMU-hyökkääjä latasi pallon kahdeksasta metristä kohti HeKuLa-maalin vasenta takakulmaa. Laukauksen edessä oli miehiä siinä määrin riittävästi, ettei maskista ollut kenelläkään epäselvyyttä. Niinpä hyvin maalipuiden väliin palannut Mikko Kemppainen joutui antautumaan ensimmäisen kerran.

  Takaiskumaali herätti kukkaisryhmittymän taisteluun ja pelin hallinta siiryi välittömästi oranssi-mustille. Tilanteita luotiin tasaisella tahdilla, mutta varsinaiset maalipaikat loistivat poissaolollaan. EMUn hyvä puolustuspeli tukki Terälehtien hyökkäykset toistuvasti jo ennen maalivahtia. Koska tasoittavaa osumaa ei kuulunut, alkoi oranssipaidoissakin jo epätoivo hiipiä puseron alle. Portugalista asti HeKuLan suorituksia katsomaan saapuneet fanit huomasivat, että HeKuLan takki näytti tyhjentyneen jo alkulohkopeleissä eikä HeKuLan koneesta saatu täysiä tehoja tällä kertaa irti.

  AFC EMU vei ansaitusti välieräpaikan viimeistemällä vielä viimeisellä minuutilla 0-2 osuman. Maali syntyi Kemppaisen epäonnistuneen avauksen jatkotilanteesta ja HeKuLa oli lyöty lopullisesti.

  Tappiosta huolimatta HeKuLan futsalkausi oli kokonaisuudessaan varsin onnistunut. Ilman harjoitusvuoroa taiteilleet kukkaislapset onnistuivat yllättämään kauden aikana sekä faninsa että seuran johtohenkilötkin upeilla otteillaan. HeKuLa suuntaa katseensa seuraavaksi kahden viikon päähän, jolloin sekä Kevät Cup että Suomen Cup polkaistaan käyntiin.
Terälehdet lohkovoittoon futsalissa

  15.3.2008
  Helsingin Kukkaislapset pitivät odotetusti kärkipaikan futsalin Nelosessa viikonloppuna. Runkosarjan viimeiset pelit päättyivät lukemiin 2-2 (HeKuLa - Grumset/TGS) ja 0-3 (HakPa - HeKuLa). Näin Terälehdet jatkavat finaalipeleihin lohkovoittajan ominaisuudessa.

  Ottelu Grumset/TGS:ää vastaan alkoi totuttuun tapaan takerrellen. Maaliin komennettu Jarkko Hallikainen ei ehtinyt kissaa sanoa, kun peliväline oli ensimmäistä kertaa pömpelissä. Grumset-kärki pääsi tuikkaamaan epäonnistuneesta purkupallosta ja kahden metrin päästä ammuttu alakulmaveto ei antanut mahdollisuuksia Hallikaiselle.

  Toinen takaiskumaali nähtiin sekin lähietäisyydeltä ja ottelun alkutahdit olivat oranssipaidoille perin synkät. Toki aiemminkin HeKuLa on ryhdistäytynyt alun torkahtelun jälkeen ja niin kävi tälläkin kertaa.

  Niinpä akseli Passos-Luoma-Jussila muiden Terälehtien tukemana alkoivat juonia kuvioita Grumsetin pään menoksi. Tällä kertaa Passos kunnostautui karvaajana, kun mies riisti ensin pallon pois hölmistyneeltä Grumset-pakilta ja heti perään kuittasi tilanteeksi 1-2. Takaa-ajo oli alkanut.

  Ottelu jatkui HeKuLan tahdittamana, mutta tasoittavaa osumaa saatiin odottaa luvattoman kauan. Petri Luoma päätti kuitenkin pitkän piinan täräyttämällä vapaapotkun vastustamattomasti vasempaan alakulmaan. Näin HeKuLa kiinni elintärkeässä pisteessä ja piirin finaalipelit siintivät jo oranssipaitojen sisimmissä.

  Dramatiikkaa ottelussa riitti viimeiselle minuutille saakka, kun maalinedustilanteesta Grumset meinasi rankaista ja viedä pistepotin kokonaisuudessaan mukanaan. HeKuLan onneksi Hallikaisen hanskakäsi oli kerrankin vireessä ja nappasi kudin lapaseen.

  HakPa-ottelussa oli enää kyse lohkovoitosta ja Kukkaislasten kunniasta, sillä aamun tasapeli oli jo varmistanut HeKuLan etenemisen finaalipeleihin. HeKuLan miehistö päätti kuitenkin näyttää, mistä oranssipaidat on tehty eikä niissä otteissa saanut treenivuoron puute näkyä.

  Maaliin asettui vuorostaan Tapani Tenhiälä, jonka aiemmat esiintymiset hanskat kädessä oli antanut aiheen lisänimeen "Ravelli". Ilmiömäisen esikuvansa tapaan, myös Tenhiälä oli tulessa koko puolituntisen.

  Mikko Wennströmin uho ennen ottelua toteutui heti alkuminuuteilla, kun mies paukutti kylmän viileästi ottelun avausmaalin. Wennström säästeli tosin kärsäänsä tärkeämpiin koitoksiin ja viimeisteli vaihtelun vuoksi osuman rintapotkulla. Näin HeKuLa tarttui 0-1 lukemin turvin lohkovoittoon kiinni.

  Lisää löylyä kiukaalle heitti kaksikko Passos-Hallikainen syöttelemällä Hakaniemen puolustuksen reikäjuustoksi. Tällä kertaa oli Hallikaisen vuoro siirtää pallo tyhjiin ja Terälehdet 0-2 johtoon.

  Seuraava kymmenminuuttinen käytiin koko ajan kuumenevissa merkeissä. HakPan pelaajat turhautuivat saamattomuuteensa ja tunteetkin hehkuivat sen myötä. Terälehdet toimivat kuitenkin ammattimaisesti ja pitivät kädet alhaalla, vaikka välillä se olikin ilmeisen haastavaa.

  HeKuLan lopullinen niitti vaimensi HakPan turhat uhoilut kokonaan, kun Luoma iski päivän toisensa. Passoksen tarjoillessa niin sanotun namupassin, ei Luomallakaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin viimeistellä loppulukemiksi 0-3. Näin HeKuLa jatkaa kauttaan futsalissa finaalipelien merkeissä.
Huikeat esitykset jatkuivat futsalissa

  23.2.2008
  Helsingin Kukkaislasten huikeat otteet futsalin nelosessa saivat jatkoa, kun Terälehdet murjoivat ensin sarjakakkosen HPS/Viherpeukalot luvuin 2-6 ja heti perään FFR/Väiskin luvuin 3-0.

  Ottelun alku tarjosi dramatiikkaa kerrakseen, kun toimitsijapöydän välittömässä läheisyydessä seisoskellut raitapaita ilmoitti HeKuLan edustajille vajaalla pelaamisen mahdottomuudesta. Kukkaislapsista paikalla oli tuolloin vasta neljä urhoollista muiden loikoillessa pukuhuoneiden kätköissä. Kuin ihmeen kaupalla pukuhuoneen sankarit raahautuivat kentälle yksi toisensa jälkeen ja taisto saattoi alkaa. Tosin HeKuLan maalissa seisoskeli vielä tovin Jarkko Hallikainen vakiovartija Kemppaisen viimeistellessä vielä asustustaan.

  Alkusähellyksen johdosta HPS pääsi rankaisemaan oranssipaitoja kertaalleen ottelun viidennellä peliminuutilla. Maali syntyi HeKuLa-puolustuksen epäonnistuneen purkutilanteen jatkotilanteesta, kun kärkäs HPS-hyökkääjä onnistui varmasti viimeistelyssään.

  HeKuLa kokosi kuitenkin nopeasti rivinsä ja kävi ankaraan takaa-ajoon. Tuomarin siirtäessä HeKuLa-miehiä yksi kerrallaan korjaamaan pelivarustustaan vaihtopenkille, pääsivät kentällä pysyneet oranssipaidat jo niskan päälle. Palloa siirreltiin näyttävin kuvioin eikä HPS päässyt lähentelemään HeKuLa-vahtia kuin muutamilla harvoilla vastaiskuilla.

  Ensimmäisenä HeKuLa-täysosumasta pääsi nauttimaan Kukkaislasten Antti Hannikainen. Röyhkeällä loppuun asti pelaamisella mies onnistui survomaan reboundin verkkoon. Tilannetta edelsi Petri Luoman vaarallinen kaukolaukaus, jota HPS-vahti ei onnistunut vangitsemaan.

  Ilotulitus jatkui portugalilaisvahvistusten Alex Santosin ja Mario Passoksen toimesta. Miehet juonivat yksissä tuumin taululle ensin 1-2 lukemat ja heti perään 1-3, Santosin tehdessä ensimmäisen ja Passoksen toisen.

  HPS:n selkärangan jo natistessa uhkaavasti, takoi Santos aamun toisen maalinsa Mikko Kemppaisen oivallisesta avauksesta. Helpotuksen aallon pyyhkiessä oranssia vaihtopenkkiä, tuli HPS kuitenkin vielä kerran kaventaen lukemat 2-4:ään.

  HeKuLan vaihdelaatikossa oli onneksi vielä ylimääräinen pykälä ja kaasupoljin painettiin hetkeksi pohjaan. Näin seuraavien kolmen peliminuutin aikana Kukkaislapset sinetöivät loppuluvut 2-6:een rattia pyörittäneiden Jarkko Hallikaisen ja Mario Passoksen voimin. Sarjakakkonen oli nujerrettu ja kuuluisan "kuuden pisteen ottelun" vei nimiinsä ansaitusti HeKuLa.

  Tunnin lepotauon aikana Kukkaislapset antoivat hieman "rakkautta ja Substralia" juurilleen ja olivatkin varsin valmiina iskuun samaisen tuomarin viheltäessä pelin alkamisen merkiksi. Vaikka ensimmäiset kahdeksan minuuttia sujuivat maaleitta, ei ottelun voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. HeKuLa pyöritti ja hieroi, mutta viimeistely ontui. FFR oli puolestaan täysin riisuttu aseista, eikä HeKuLa-vahti Kemppaisella ollut juuri tekemistä maalillaan. Kun tilanne hyökkäyspäässä näytti enemmän kikkailulta kuin suorasukaiselta viimeistelyltä, astui pakkina pelannut Jarkko Hallikainen kuvioihin mukaan. Passoksen antaessa rajapotkun, iski Hallikaisen jo tutuksi tulleen sisäsyrjäpotkun ja FFR:n maalivahti oli yllätetty. "Ei sen tarkka tarvi olla kunhan se on kova".

  Ketsuppipullo aukesi voittomaalin siivittämänä ja seuraavat tilastomerkinnät kirjasi nimiinsä Passos ja Petri Luoma viimeistellen maalin mieheen. Näin kolme pistettä HeKuLalle luvuin 3-0, vaikka selkeitä maalitilanteita oli lukemiin 9-0 saakka.
Terälehdet säilytti johtoasemansa

  3.2.2008
  Futsalkauden kääntyessä loppusuoralle, pitää HeKuLa edelleen sinnikkäästi kiinni johtoasemastaan. Viikonlopun saldoksi jääneet voitto (HDS/Express - HeKuLa 2-3) ja tappio (HeKuLa - PH-99/El Muglad 1-2) takasivat keulapaikan pirteälle Terälehtilaumalle.

  Peli alkoi HeKuLan hallinnalla, vaikka HDS pelasi kovalla asenteella ja tuli tilanteisiin voimalla. Maalissa parin ottelun tauon jälkeen pelannut Mikko Kemppainen saa heti alkuun muutaman loistotorjunnan, joka siivittää veräjänvartijan kohtuullisen hyvään peliin. Peli- sekä harjoittelutauko näkyy kuitenkin väistämättä otteissa.

  Noin viiden minuutin kohdalla oranssipaidoissa debytoinut ja taiteilijanimellä "Dennis" tunnettu siirsi hyvällä laukauksella Terälehdet 1-0 johtoon. Vain muutama minuutti edellisestä sai vastustaja hyvän vastahyökkäyksen. Maalissa pelanneella Kemppaisella oli vaikea valinta edessään ja liuku peittämään maalille tulevaa keskitystä oli hieman väärin ajoitettu: peli tasan 1-1 opaskirjamaisella maalilla.

  Kukkaislauma ei kuitenkaan hätkähtänyt takaiskumaalista, vaan jatkoi hyvää pyöritystään. Noin 12 minuutin kohdalla Petri Luoma lähettää oikealta laidalta maata viilettävän ja puolittain onnistuneen laukauksen, joka yllättää vastustajan maalivahdin täysin livahtaen jalkojen välistä maaliin. Oranssipaidat jälleen maalin karkumatkalla.

  HeKuLan lisäosumat roikkuvat ilmassa, mutta lähinnä epäonnen vaivatessa maali ei ottanut syntyäkseen. Sen sijaan vastustaja käytti yhden harvoista todella hyvistä tilanteistaan hyödykseen, kun HeKuLan puolustukselle sattuu "musta hetki". Hannikaisen ja Kemppaisen kommunikaatioerheen takia helpohko laukaus painuu vastustamattomasti maalin perukoille ja peli on tasan 2-2. Tilanne täysin auki ja tunti, että oranssipaitojen hyvä paine oli valunut hukkaan.

  Terälehtien hyvä asenne kuitenkin palkitaan, sillä HeKuLan maalilla otetaan varmasti vastustajan viimeiset laukaukset kiinni ja vielä viimeisen seitsemän minuutin aikana Alex Santosin hankkima 3-2 johto pitää loppuun saakka. Oranssi joukkue poistuu areenalta voittajana ja helpottuneena, vaikka aineksia olisi ollut useampaankin maaliin. Voitto on kuitenkin voitto ja maksimipistemäärällä joukkue säilyttää edelleen asemansa lohkon kärjessä.

  Lauantain myöhäisotteluun kukkaislapset lähtivät harvenneella joukkueella muutaman terälehden karattua kilpailevan lajin koitoksiin viereiselle areenalle. Vain yhdellä vaihtopelaajalla terästetty kukkaisryhmä aloitti pelin laiskasti ja tietoisesti pelaajiaan säästellen. Peli oli hetken jopa kontrolloitua, mutta vastustaja tuli laajemmalla pelaajamateriaalillaan kerta kerralta terävämmin Kemppaisen vartioimalle maalille.

  Muutaman hyvän torjunnan saattelemana joukkue pysyy mukana, mutta noin 10 minuutin kohdalla Suomi-Unkari henkinen "flipperi" HeKuLan maalilla koitui kotijoukkueelle kohtalokkaaksi. Muutamaan kertaan jo torjuttukin pallo laitettiin läheltä heittäytyvän maalivahdin alta verkon perukoille. Tilanteeksi 0-1.

  Oranssipaidat saivat hyviäkin laukauksia kohti PH-99:n maalia, niiden jäädessä kutienkin kerta toisensa jälkeen vastustajan maalivahdin käsiin. Noin 15 minuutin kohdalla Kemppainen joutui antautumaan jo toisen kerran, kun vastustaja teki ottelun voittomaalin. Harmillisesti HeKuLan maalivahti oli laukauksessa hyvin mukana, mutta ilmeisesti harjoittelutauko oli hieman hidastanut reaktioaikaa ja nopea kärkipotku kaaren ulkopuolelta painui käden kautta verkkoon.

  Vasta ottelun kääntyessä loppupuolelle HeKuLa nosti vaarallisia hyökkäyksiään. 23 minuutin kohdalla Alex luo päivän toisella osumallaan toivoa kukkaislapsiin, mutta kello käy armotonta juoksuaan kohti loppuvihellystä.

  HeKuLa häviää kauden ensimmäisen futsalottelunsa osin ansaitusti laiskan pelin jälkeen. Lisäruutia olisi kaivattu laajan vaihtopelaajaringin muodossa. Viikonloppua ei voi kuitenkaan pitää täydellisenä pettymyksenä - sijoitus säilyi kaikesta huolimatta lohkon kärjessä ja ainekset futsalkauden päättävään huipentumaan ovat yhä olemassa.
  (Mikko Kemppainen)
HeKuLa voitoillaan sarjakärkeen
  7.1.2007
  Helsingin Kukkaislapset onnistuivat viikonloppuna hienosti ja raivasivat tiensä lohkonsa kärkipaikalle. Aikaisesta ajankohdasta huolimatta kohmeiset terälehdet kaatoivat ensin Inter Leppävaaran luvuin 0-2 ja heti perään YJK/90:n luvuin 2-5.

  Hekula sai kentälle ryhdikkään, lukumäärältään optimaalisen porukan. Vaihtopelaajia oli juuri sopivasti, jotta pakka pysyisi tiivinä mutta samalla iskukykyisenä läpi kahden ottelun.

  Leppävaaran Internazionale oli päivän ensimmäinen vastustaja. Näytti ja tuntui siltä, että melkoisen kankeaa oli molempien joukkueiden peli. Yritystä ja häsäystä oli suuntaan jos toiseen mutta vaikutti lähinnä siltä, että jokainen juoksenteli kentällä minne sattuu vailla päätä tai häntää. Joukkupelaaminen loisti poissaolollaan ja kuljetukset päättyivät syötön sijasta usein pallonmeneteykseen. Sama vika vaivasi vastustajaakin joten mitään klassikkoa tästä pelistä ei ollut syntymässä.

  Periksiantamattomalla asenteella Hekula kuitenkin jaksoi yrittää sitä kuuluisaa omaa peliään ja alkoihan niitä vetopaikkoja syntyä kun palloa vähän lainattiin kaverillekin yksin yrittämisen sijaan. Kaikkien iloksi myös Hekula-legenda Sami Tuominen oli päättänyt kunniottaa futsal-sarjaa läsnäolollaan, ja selväähän oli ettei Tuominen ainoastaan huvin vuoksi ollut paikalle tullut. Sekavan kulmapotkun jälkitilaneesta mies runnoi pallon verkkoon vastustajan maalivahdin näppien edestä. Pala häikäilemätöntä boksipelaamista ja 0-1 seisoi valotaululla. Syöttäjäksi maaliin merkattiin "heavy foot"-Hannikainen.

  Näyttävistä ja äänekkäistä kaukolaukauksistaan tunnettu Hannikainen oli selkeästi päättänyt väläytellä monipuolisuuttaan ja eipä aikaakaan kun pellavapää järjesteli joukkueen kapteenin Jarkko Hallikaisen tekopaikkaan. Seuraukset olivat odotetunkaltaiset ja ottelun tulos oli selvillä: 0-2 Hekulalle!

  Ottelun loppuminuuteilla koettiin pelille melkoinen antikliimaksi kun Hekulan Jussila ja Interin maalin suulta kentälle rientänyt pelaaja saivat käsirysyn seurauksesta molemmat punaisen kortin. Jussila oli tilanteessa murtautunut Interin puolustuksen läpi ja miehen pysäyttämisyritykset eivät enää olleet sääntökirjan mukaisia. Selkeä vaparin tai rankkarin paikkahan kyseessä oli mutta jälkipelin perusteella tuomari päätti laittaa molemmat miehet suihkuun.

  Jos ensimmäinen ottelu ei juuri hienouksia tarjonnut, oli toinen peli sitten todellinen psykologinen trilleri. YJK/90-porukka oli etukäteen skautattu notkeaksi ja taitavaksi ryhmäksi. Aamun voiton jälkeen toiseen otteluun lähdettiin ehkä hieman takki auki tai mistä lie johtui, että noin kolmen minuutin pelin jälkeen oltiin 2-0 tappiolla. Vaihtopenkillä menoa katsottiin monttu auki ja silmiä hieroen. Ehkä kylmä suihku olikin juuri se mitä tarvittiin jotta viimeisetkin unihiekat saatiin karistettua luomien alta.

  Kapteeni Hallikainen herätteli koko joukkuetta komella maaliin päättyneellä yksilösuorituksellaan. Hannikainen pääsi tasoittamaan ottelun 2-2 lukemiin hetkeä myöhemmin Hallikaisen esityöstä.

  Myös Hekulan etelä-osasto lämpeni vihdoin toisessa ottelussa. Marion syöttötyöskentelyn hedelmät kantoi talteen ensin Tero Hämäläinen ja sen jälkeen Alex kahdesti.

  Maalissa pelannut Jukka Hallikainen teki päivän aikana muutamia erittäin maukkaita torjuntoja, kun etenkin toisessa ottelussa puolustus oli kovilla vikkelän ja vastustajan kanssa. Loppulukemat olivat kuitenkin 2-5 Hekulalle ja joukkue pärähti tämän myötä sarjan piikkipaikalle.
  (MW)

Hannikaisen johdolla neljään pisteeseen
  1.12.2007
  HeKuLan taival futsalin nelosessa jatkui mallikkaasti Hakaniemessä. Päivän avauksessa kaatui SLT/2 tyylipuhtaasti 1-7 ja toisessakin ottelussa Kukkaislapset ylsi Suomen A-maajoukkueen kaltaisesti maalittomaan tasapeliin nuorta PPV/Seosta vastaan.

  Raportti SLT/2-ottelusta tulossa...

  Päivän toinen koitos käynnistyi HeKuLan kannalta nihkeästi. Puolen tunnin tauko ei ollut riittävä jo ikääntyvien Kukkaislasten lihashuoltoa ajatellen ja nuoret vastustajat pitivät HeKuLa-kentällisen sykkeen korkealla. Ottelu oli vauhdikas ja tapahtumarikas vääntö, vaikka tilastomerkinnät jäivät uupumaan. Alun PPV-painostuksen jälkeen ote siirtyi hienokseltaan oranssi-mustille, mutta se tärkein jäi tekemättä. Näin tuomarin viheltäessä viimeisen kerran pilliin, pöytäkirjaan kirjattiin lukemat 0-0.
HeKuLa avasi mallikkaasti
  3.11.2007
  HeKuLa avasi kautensa futsalissa hienosti voittamalla Kampin puhtaasti luvuin 6-2. Kukkaislasten vahvuutena toimi laaja pelaajamateriaali, kun yli puolet pöytäkirjaan merkityistä pelaajista onnistuivat maalinteossa.

  Ottelu lähti käyntiin olosuhteiden puolesta takellellen. Reilut puoli tuntia myöhässä pyörinyt sarja aiheutti oman päävaivansa valmisteluille, mutta lauantai-illat futsalille omistaneille pelaajille oleskelu hallin käytävillä toi vain lisähaasteita koitokseen. Ottelun käynnistyessä nähtiinkin uhmakas HeKuLa, joka ei turhia mietiskellyt vaan antoi palaa täydeltä laidalta.

  Niinpä pelikellon tikittäessä vasta kolmatta minuuttia, vei Tapani Tenhiälä oranssipaidat 1-0 johtoon. Tilanne avautui Antti Hannikaisen oivasta syötöstä Kampin päädyssä eikä Tenhiälä tällaisista paikoista juuri erehdy. Koska miehet olivat vasta astuneet lauteille, ei pelaajavaihtoa katsottu tarpeelliseksi. Näin pyörremyrsky kentällä jatkui entisellä voimallaan kapellimestarina toimineen Hannikaisen johdattaessa orkesteria. Kampin vielä toipuessa edellisestä takaiskusta, oli Hannikainen taas syöttöpuuhissa. Nyt terävä maanuoliainen kohtasi Vilho Jussilan lapikkaan ja mies ohjasi pallon maalin edustalta verkkoon. Tilanteeksi jo 2-0 HeKuLalle.

  Oranssipaidat avasivat jo reteästi takkinsa ja lähtivät kaunistelemaan lukuja pää pystyssä. Pelin salama-alku johdatteli miehet hyökkäämään koko kvartetilla ja niin Kamppi sai tilaisuutensa. Lyhyillä ja napakoilla syötöillä Terälehtipuolustus auki ja pallo ohi hyvin pelanneen Mikko Kemppaisen. Lukemiksi 2-1 ja ottelu oli alkanut uudestaan.

  Terälehdet ovat kuitenkin tottuneet viihdyttävään ja yleisölle tapahtumia tarjoavaan pelityyliin eikä aikaakaan, kun pallo kaivettiin taas Kampin verkosta. Maalin täräytti Petri Luoma, jonka vastustamaton pommi rangaistuspilkulta olisi vienyt maalivahdin käden mukanaan, mikäli sellainen pallon tielle olisi osunut. HeKuLa jälleen selkeään johtoon.

  Seuraava maali nähtiin jälleen Kampin puolustuspäädyssä. Jarkko Hallikainen antoi kulmapotkun sivurajalla kytänneelle Tero Salotuomelle. Kampin odottaessa keskitystä siirsi Salotuomi pelivälineen ovelasti takaisin Hallikaiselle. Hallikainen haistoi tilanteensa tulleen huomatessaan Kampin maalivahdin edenneen maaliviivalta ylöspäin ja sijoitti pallon etukulmasta sisään.

  Ilman vaihtomiehiä pelannut Kamppi oli tässä vaiheessa jo henkisesti ja fyysisesti lyöty. Ottelun tempo laski ja huolimatta Kampin kavennuksesta 4-2:een ei voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Peliajan vähetessä tiimalasista, rokotti Kukkaislapset vielä kahteen kertaan Kamppia. Ensin Juuso Lappalainen ja viimeisellä minuutilla vielä Mikko Wennström, joka ei antanut reppuselässään roikkuneen Kampin maalivahdin haitata suoritustaan.
HeKuLa jälleen futsalin divaripeleihin Futsalia!
  3.10.2007
  Helsingin Kukkaislapset osallistuvat jälleen futsalin divaripeleihin. Tällä kertaa sarjatasona on nelonen ja futsal palvelee lähinnä hyvänä harjoitteena ensi kauden jalkapalloa varten.

  Nelonen pelataan kolmessa 12 joukkueen lohkossa yksinkertaisena sarjana. Peliaika on 1 x 17 min tehokasta peliaikaa. Yleensä kaksi peliä samana päivänä 1/2-2 tunnin välein. Lohkojen 1-2 kolme parasta sekä lohkon 3 kaksi parasta pelaavat sijoitusottelut.

  Ottelut pelataan yhdellä erotuomarilla ja toimitsijalla, joka kirjaa kumuloituvat virheet. Toimitsijan asettaa otteluun kotijoukkue.

  HeKuLa pelaa lohkossa 1. Samaan lohkoon on arvottu FFR/Väiski, Grumset/TGS, HakPa, HDS/Express, HPS/Viherpeukalot, Inter Leppävaara, Kamppi, PH-99/El Muglad, PPV/Seos, SLT/2 ja YJK/90.