HEKULA - FUTSAL - UUTISET

Uutiset 2004:

Terälehtiraati palasi lomaltaan
  pelitilanne 25.3.2004
  Terälehtiraati kokoontui vajaamiehisenä päättämään kahden edellisen turnauksen parhaat pelimiehet. Arvosteltavia otteluita kertyi kaiken kaikkiaan neljä. Koska Gnistan/A jänisti ennen ottelun alkua eikä ilmaantunut pelipaikalle, ei raadillakaan ole asiasta mitään sanottavaa. Seuraavassa kauden 2004 viimeiset Terälehdet futsalin osalta. Kukkaislapset siirtyvät pikku hiljaa kevätlaitumille keskittymään tuleviin Suomen Cupin, Kevät Cupin ja Kutosen otteluihin.

  Dynamo/3 -ottelun Terälehdet menivät puolestaan seuraaville:

  *** Vilho Jussila
  "Tilastot puhuvat puolestaan"

  ** Risto Juntunen
  "Nöyrää tahkoamista puolustuksessa"

  * Ari Eerola
  "Näyttäviä kahvituksia ja oivaltavia syöttöjä

  MaKu/Nöyrät -ottelun Terälehdet:

  *** Risto Juntunen
  "Huumorintaju kesti nöyryyttävän lopputuloksen"

  ** Vilho Jussila
  "Maali roikkui ilmassa mutta valitettavasti myös jäi sinne"

  * Mikko Kemppainen
  "Muutama näyttävä pelastus"

  FC Degis -ottelun parhaat olivat:

  *** Mikko Wennström
  "Ottelun hahmo! Kaksi maukasta maalia, toinen vasurilla ja toinen kärkipotkulla!"

  ** Vilho Jussila
  "Jussilan päivä oli hieno, vaikka maali jäi uupumaan!"

  * Ari Eerola
  "Puijasi ja huijasi vastustajaa. Ansaittu maali päivän päätteeksi!"

  Ja FC Pihlajisto -ottelun parhaat olivat seuraavat herrat:

  *** Vilho Jussila
  "Taas maali. Komea byyri sinetöi kauden!"

  ** Ari Eerola
  "Odotetun tasokas. Perussuorituskin aina häikäisevä!"

  * Tero Hämäläinen
  "Koko joukkueen inspiraation lähde. Mukana täydellä sydämellä ja päällä!"

Kausi päättyi fantastiseen oivallukseen
  pelitilanne 25.3.2004
  Kauden viimeiset kaksi futsal-ottelua pelattiin Myllypurossa. Gnistan/A:n vellihousut olivat ilmeisesti skautanneet terälehtien otteita aiemmin, sillä kylvetyksen pelossa yksikään joukkueen jäsen ei ilmestynyt paikalle ja tuloksena oli maukas luovutusvoitto Hekulalle.

  Kauden viimeiseen otteluun lopulta sarjassa toiseksi sijoittunutta FC Pihlajistoa vastaan lähdettiin taydellä kentällisellä. HeKuLa pyöritteli peliä miten tahtoi ensimmäiset viitisen miinuuttia, jolloin väsymys iski. Pihlajisto tekaisi ottelussa seitsemän räkämaalia. HeKuLan ensimmäisestä vastasi Wennström, joka katkaisi Pihlajiston pelinrakentelun aggressiivisella karvauksella. Syötönkatkon jälkeen seuraava kosketus lähetti pallon voimattoman veskarin selän taakse.

  Kauden loppuhuipennus koettiin kuitenkin aivan ottelun loppuhetkillä. Pihlajisto oli juuri toimittanut pallon Hekulan maaliin seitsemännen kerran ja onnistumisestaan riemastuneina luulivat pelin olevan jo selvä, kun aikaa oli jäljellä vain noin 10 sekuntia. Hekulan Jussila ja Wennström olivat kuitenkin toista mieltä. Siirrettyään pallon aloituksesta Wennströmille, lähti Jussila rynnimään kohti vastustajan maalia. Kausi päättyi Hekulan maalijuhliin, kun Wennström lähetti pallon omalta alueelta häikäisevällä neppauksella yli hölmistyneiden vastustajien suoraan Jussilan syliin. Kuin suoraan oppikirjasta Jussila otti pallon haltuunsa fantastisella hypyn ja rintakuoletuksen yhdistelmällä ja nöyryytti vastustajaa viime sekunneilla laukomalla loppulukemiksi ansaitut 2-7.
  (Mikko Wennström)

Terälehdet silppurissa
  2.2.2004
  Viikonloppu oli HeKuLan kannalta masentava. Kolmen ottelun yhdeksästä mahdollisesta pisteestä joukkue onnistui saalistamaan vain yhden. Kaikkiin kolmeen otteluun jouduttiin lähtemään minimi-miehistöllä ja vaihtojen puuttuminen näkyi Kukkaislasten otteissa etenkin sunnuntaina.

  HeKuLa teki minkä pystyi

  Lauantaiaamun ensimmäinen peli alkoi talvisotaa muistuttavista lähtökohdista, kun itärajan takaista syntyperää edustava Dynamo/3 marssitti areenalle kaksinkertaisen miesylivoiman HeKuLaan nähden. Ennen päivän koitoksia käydyssä joukkueen sisäisessä pikapalaverissa päätettiin pelit perustaa taidon ja taktisen näkemyksen varaan. Vaihtopenkin loistaessa poissaolollaan ei turhaan höntyilyyn olisi varaa.

  Kovalla sykkeellä pelannut Dynamo/3 piti ymmärrettävästi vauhtia yllä ja HeKuLa roikkui mukana, ja hyvin roikkuikin. Dynamo siirtyi alussa 0-1 johtoon mutta vain hetkellisesti. Vaihtojen puuttuessa HeKuLan tiivis pakka alkoi maltilla pyöritellä palloa mieheltä toiselle varsin mallikkaasti ja seuraavat kolme maalia syntyivätkin komeiden yhdistelmien päätteeksi Dynamon verkkoon: kahdesti Jussilan ja kerran Wennströmin huopikkaasta.

  3-1 johtoaseman euforia ei kuitenkaan kestänyt loppuun asti. Peliaikaa oli vielä jäljellä runsaasti ja pelin tempo alkoi aiheuttaa hengitysvaikeuksia. Puolustustyöskentelyssä puristus ei tuntunut enää riittävän. Kun yksi hyökkäys saatiin pysäytettyä tuli perään kaksi lisää ja lopulta Dynamo/3 pääsi kaventamaan ottelun 2-3 lukemiin.

  Ottelun lopulla HeKuLan maalissa pelanneelle Kemppaiselle sattui harmillinen blackout ja Dynamo/3 pääsi viekkaalla vapaapotkulla tasoittamaan loppulukemiksi 3-3. Harmillisesta henkilökohtaisen virheen aiheuttaneesta tasoitusmaalista huolimatta oli tasapeli joukkueelta loistava tulos rutinoitunutta punakonetta vastaan, voitto olisi ollut jo ihme.

  "Juventus" pyöritti Hekulaa

  Lauantain toisessa ottelussa vastaan asettui jalkapallokentiltä tutun MaKun Nöyrät-yhdistelmä, joka jo ennen peliä aiheutti seeprapaidoillaan kylmiä väreitä HeKuLan selkäytimessä. Muutaman sydämen harhalyönnin jälkeen kävi onneksi kuitenkin ilmi, ettei vastaan ollutkaan asettumassa Italialainen Juventus. Samapa tuo, sillä MaKu/Nöyrät vei pisteet kotiin 6-0 lukemin. Sen pituinen se.

  Pelin hilpein hetki koettiin ennen alkuvihellystä kun tuomari marssitti Juntusen hakemaan suojaa hennoille säärilleen. HeKuLan onneksi tuntemattomaksi jäänyt fani kentän laidalla lainasi särkkäreitään Juntuselle. Ilman tätä humaania tekoa olisi peli päättynyt luovutukseen koska HeKuLalla ei olisi ollut asettaa sääntöjenmukaista kokoonpanoa kentälle.

  FC Degis avasi pistetilinsä Hekulan kustannuksella

  Vaihtelu virkistää -tokaisi kukkaislapsi, kun Hakaniemen Arena Centeriin marssi. Industrialistisissa maisemissa Hakaniemen kallioluolastossa pelattu ottelu oli tilannerikas ja viihdyttävä. HeKuLan maaleista vastasivat Ari Eerola kerran ja Mikko Wennström kahdesti. Myös Vilho Jussila ja Jarkko Hallikainen pääsivät vuorollaan kokeilemaan onneaan, mutta edellisen päivän uuvuttavat pelit olivat vieneet terävyyden viimeistelystä. Peliväline päätyi vastustajan varmaotteisen maalivahdin syliin, tolppaan tai peruskallioon.

  Molemmat joukkueet johtivat peliä vuorollaan mutta HeKuLan epäonneksi pelikellon näyttäessä kahtakymmentäseitsemää oli FC Degis se, joka oli onnistunut tekemään yhden maalin enemmän. Ottelu päättyi 3-4.
  (Mikko Wennström)
Vuosikokous valitsi toimihenkilöt vuodelle 2004
  30.1.2004
  Helsingin Kukkaislapset ry:n vuosikokous valitsi uudet toimihenkilöt seuralle viikonloppuna Merihaassa. Osa vanhoista jatkaa tehtävissään, mutta myös tuoretta verta saatiin ryhmään mukaan.

  Helsingin Kukkaislapset ry:n hallitus vuonna 2004 on:

  Puheenjohtaja - Jarkko Hallikainen
  Varapuheenjohtaja – Jukka Hämäläinen
  Sihteeri - Mika Petäjä
  Varainhoitaja – Mikko Wennström
  Jäsen – Jarno Laurikainen

  Yhdistyksen tilintarkastajana jatkaa Tuomo Tervonen ja varatilintarkastajana Martti Ant-Wuorinen. Lisäksi valittiin seuran manageriksi Karri Kivioja ja hänelle varamieheksi Martti Ant-Wuorinen. Huoltajana kaudella 2003 jatkaa Mats Friman. Joukkueen kapteeniksi valittiin Mats Friman ja varakapteeniksi Jukka Hämäläinen.

  HeKuLa kiittää kaudella 2003 luottamustehtävissä toimineita ja toivottaa uusille toimihenkilöille menestystä haasteellisissa tehtävissä!
Terälehtiä jaettiin takautuvasti
  30.1.2004
  Terälehtiraati kokoontui reilun tauon jälkeen palkitsemaan edellisen turnausviikonlopun parhaat pelimiehet. Turnaus sujui kokonaisuudessaan hyvin ja raati löysikin muistiensa kätköistä useita tittelin arvoisia suorituksia. Seuraavassa raadin tulokset.

  HeKuLa – RoU -ottelun Terälehdet perusteluineen:

  *** Vilho Jussila
  "Kaksi tärkeää maalia! Taistelua myös puolustuspäässä!”

  ** Risto Juntunen
  "Koko kentän kuningas. Mies ehti joka paikkaan! Uran ensimmäinen maali HeKuLalle!"

  * Jarkko Hallikainen
  "Hyviä katkoja puolustuksessa!"

  Edellä mainittujen lisäksi Mats Friman ("Piti joukkueen pystyssä heikkoina hetkinä!") ansaitsi raadin kunniamaininnan.

  FC Atlantis/A - HeKuLa -ottelun Terälehdet menivät puolestaan seuraaville:

  *** Risto Juntunen
  "Pelivire jopa parani aamusta! Tehot 2+0 kertovat oleellisen!"

  ** Ari Eerola
  "Mies elementissään, kun saa pyöritellä palloa ja vastustajia. Näyttävä maali mykisti koko hallin!"

  * Tero Hämäläinen
  "Kaunista ja rauhallista puolustustyöskentelyä. Hyvin mukana myös hyökkäyksissä. Leikki jäi valitettavasti kesken loukkaantumisen vuoksi!"
Voittoputki katkesi
  Tiukkaa vääntöä 10.1.2004
  HeKuLan voittoputki futsalissa katkesi tänään Myllypurossa, kun Atlantiksen A-juniorit väänsivät tiukan 4 - 3 voiton Kukkaislapsista. Päivän ensimmäisessä ottelussa RoU:ta vastaan HeKuLa vielä rymisteli itselleen täydet pisteet luvuin 4 - 2.

  RoU kaatui Jussilan johdolla

  Päivän ensimmäinen ottelu alkoi totuttuun tapaan Kukkaislasten näytöksellä. Vain muutaman minuutin pelin jälkeen ottelun avausmaali oli nähnyt päivänvalon ja HeKuLa siirtyi 1 - 0 johtoon. Maali syntyi Jarkko Hallikaisen katkaistua RoUn hyökkäyksen. Nopean vastahyökkäyksen päätteeksi mies laukaisi pelivälineen lähes puolesta kentästä kohti maalin vasenta alakulmaa. Hölmistyneen maalivahdin tehtäväksi jäi poimia pallo selkänsä takaa.

  RoU kuitenkin sinnitteli pelissä mukana tasoittaen pian pelitilanteeksi 1 - 1. HeKuLa piti tasoitusta kuitenkin vain vähäisenä työtapaturmana ja jatkoi hienoja otteitaan pelikentällä. Eikä aikaakaan, kun ottelun hahmoksi kahdella maalillaan noussut Vilho Jussila sivalsi hyökkäyksen päätteeksi pallon vastustajan maalin takayläkulmaan. HeKuLa jälleen johtoon.

  Myös Risto Juntunen oli loistavalla pelipäällä. Historian ensimmäinen maali oranssipaidoissa syntyi Juntusen vasemmasta lapikkaasta ottelun 20. peliminuutilla. Juntusen maali syntyi Mats Frimanin hienon avausheiton turvin. Läpiajossa Juntunen ei erehtynyt tälläkään kertaa, vaan harhautti vastaantulleen maalivahdin kyljelleen ja kiersi vasemmalta puolelta ohi. Osuma oli samalla ottelun voittomaali, sillä RoU oli hetkeä aiemmin onnistunut tasoitusaikeissaan.

  Ottelun viimeinen maali oli jälleen parivaljakon Jussila-Juntunen käsialaa. Näyttävä syöttöpeli aukaisi RoUn puolustuksen ja loppulukemiksi viimeisteltiin tulostaululle numerot 4 - 2.

  Juntusen hurja vire ei auttanut HeKuLaa

  Päivän toisessa koitoksessa oli panoksena lähinnä HeKuLan voittoputken säilyminen. Vastaan asettuisi jälleen A-juniorijoukkue, jonka juoksuvoima tulisi olemaan tehokas ase väsähtämässä ollutta Kukkaismiehistöä vastaan.

  Atlantiksen tarkkailijat eivät kuitenkaan olleet huomanneet HeKuLan akilleen kantapäätä ja aloittivat pelin verkkaisella rytmillä. Taktiikka ei purrut Terälehtiin ja oranssipaidat siirtyivätkin lupaavasti 0 - 1 johtoon. Maalin viimeisteli Risto Juntunen, joka kirjaimellisesti juoksi tilanteessa vastustajan yli.

  HeKuLan väsynyt joukkio aloitti lopputuloksen varmistelun jo ottelun 10. peliminuutilla. Kuten jääkiekkoleijonien otteistakin usein on nähty, taktiikkaan sisältyy ajoittain suuriakin riskejä. Näin tälläkin kertaa, kun Atlantis kykeni tekemään seuraavat kolme maalia.

  Ottelu näyttikin jo ratkenneen kunnes Ari "Zidane" Eerola huudatti paikalle vaivautunutta yleisöä. Omalta kenttäpuoliskolta alkanut kuljetus johti koko vastassa olleen joukkueen harhauttamiseen ja lopulta näyttävään laukaukseen. Myöskään Juntunen ei lannistunut tappioasemasta. Raivokas taistelu toi tasoitusmaalin 22. peliminuutilla. Maali syntyi Vilho Jussilan laukauksen jälkeisestä rebound-tilanteesta, jonka Juntunen haistoi oikeaoppisesti.

  Atlantis oli tällä kertaa kuitenkin sinnikkäämpi ja onnistui lopulta voittomaalin teossa. Näin Kukkaislapset poistuivat kentältä yhden voiton ja yhden tappion rikkaampana. Kuvia ottelusta Galleria-osastossa.

Terälehtiä jaettiin jälleen
  Ekki ja Rise 6.1.2004
  Terälehtiraati kokoontui lyhyen tauon jälkeen palkitsemaan jälleen edellisen turnausviikonlopun parhaat pelimiehet. Voitollisesta turnauksesta raati löysi paljon kehuttavaa ja vaihtoehtoja titteleiden saajiksi oli useita. Valinta oli kuitenkin tehtävä ja ohessa tulokset:

  HeKuLa – HerTo/A -ottelun parhaat olivat seuraavat:

  *** Ari Eerola
  "Voittomaalin tekijä, taituruutta, yhdenkosketuksen syöttöpelin sielu, sai junnut turhautumaan pallon perässä juoksemiseen. Maali ja hienoja syöttöjä! Taitoa vaikka muille jakaa. Zidanen maali otti luulot pois jokaiselta!”

  ** Risto Juntunen (Kuvassa vasemmalla)
  "Varmaa puolustuspeliä, hienot nousut! Mahtavaa taistelua joka pallosta. Taistelija henkeen ja vereen. Otti haltuunsa koko kentän!"

  * Jarno Laurikainen
  "Jäyhää raatamista. Itse varmuus!"

  Edellä mainittujen ohella myös Mats Friman ("Muutama voittava torjunta!") ja Jarkko Hallikainen (”Muutama hyvä katko, hieno, tärkeä maali!”) herättivät raadin huomion otteillaan.

  FC Pesu - HeKuLa -ottelun Terälehdet menivät puolestaan seuraaville:

  *** Tero Hämäläinen (Kuvassa oikealla)
  "Rauhallista ja leppoisaa hallintaa. Kaksi maalia pakin tontilta! Kaksi hienoa maalia. Tärkeä avausmaali. Pakin paikalta ratkaisijaksi!"

  ** Sami Tuominen
  "Kauniit syötöt ja kruununa pilkusta niitattu yläpesä! Tarjoilu ja viimeistely toimivat!"

  * Mikko Kemppainen
  "Varmoja ja upeita torjuntoja! Otti kiinni mikä otettavissa oli. Avaukset kohdallaan!"

  Raati antoi myös hajaääniä herroille Jarkko Hallikainen ja Ari Eerola.

HeKuLa palasi tasolleen
  mikko 14.12.2003
  Helsingin Kukkaislapset palasivat omalle tasolleen tänään Myllypurossa. Avausvastustaja HerTo/A pyristeli vielä jotenkin vastaan, mutta FC PeSu oli jo helppoa kauraa Terälehdille. Tuloksena täydet pisteet HeKuLalle luvuin 2 - 1 ja 1 - 6 ja nousu lohkon hänniltä keskikastiin.

  Kuvassa oikealla Kukkaislasten maalivahtina pelannut Mikko Kemppainen huojentuneena FC Pesu-ottelun jälkitunnelmissa.  Kokemus voitti nuoruuden innon

  Ottelupäivä alkoi keskiraskaalla ennakkospekuloinnilla. Vastaan asettuisi Kukkaislapsille aina vaarallinen junioriporukka, jonka juoksuvoimaa ei sopisi aliarvioida. Nämä vikkelät ja innokkaat junnut ovat haastaneet suurempiaan ennenkin ja myös HeKuLan riveissä on koettu epäkiitollisia hetkiä tulevien tähtien edessä. Tällä kertaa kokemus näytteli kuitenkin pääroolia tasokkaassa ottelussa.

  HeKuLa aloitti ottelun puolustusvoittoisella taktiikalla. Kolmen miehen alakerralla yritettiin paikata tyhjentävien viimeistelytreenien tuomaa energiahukkaa. Mats Frimanin johdolla käyty asemasotavaihe toimikin varsin moitteettomasti, huolimatta HerTon avausmaalista. Terälehdet eivät tunnetusti pienistä lannistu, vaan kokosivat rivinsä nopeasti ja jatkoivat päättäväisesti ennakolta sovitulla taktiikalla. Ottelun vanhetessa nähtiin useita maukkaita maalipaikkoja, mutta se tärkein jäi kuitenkin tekemättä.

  Pelikellon näyttäessä 20. minuuttiaan, saivat Terälehdet vapaapotkun kuuden metrin kaarelta. HerTo rakensi ripeästi kolmen miehen muuria pallon eteen ja neljännellä pelaajalla esti jopa mahdollisen syöttöpaikan. Tässä vaiheessa kuitenkin kokemus astui mukaan kuvioihin. Jarkko Hallikaisen asettuessa pelivälineen taakse oli hänellä vain yksi mahdollisuus: pallon siirto tyhjäksi jätettyyn takakulmaan. Pelitilanne siis tasan 1 – 1.

  Terälehdet saivat selvästi uutta puhtia tasoituksesta. Tilanteita vyörytettiin kerta toisensa jälkeen kohti HerTon maalia. Mikko Kemppainen, Risto Juntunen ja Vilho Jussila pääsivät kukin vuorollaan kokeilemaan puolustuksen pitävyyttä. Vastustajia ei auttanut edes kovaääninen valmentaja, joka epäinhimillisellä tavalla yritti loihtia henkeä junioreihinsa. Niinpä oli enää ajan kysymys, kun ottelun voittomaali näkisi päivänvalon.

  Tilanne aukesi lopulta Jarno Laurikaisen keskialueen pallonriistosta ja vapauttavasta syötöstä Ari ”Zidane” Eerolalle. Eerolan kahvitellessa puolustusta oli edessä enää hölmistynyt maalivahti. Muutama kevyt harhautus ja pallo puikoista sisään. Ottelu oli saanut arvoisensa huipennuksen.
  (webmaster)

  Maali-iloittelua iltapäivällä

  Sunnuntain toisessa koitoksessa vastaan asettui FC Pesu. Hekulan tiedustelupalvelu tiesi vastustajan olevan fyysinen, tekninen ja kovaa laukova joukko körmyjä. Peliin lähdettiinkin ehkä hieman varovaisin mielin mutta lopulta usko omaan tekemiseen vei voiton. Tero “the Ekki” Hämäläinen hoitelikin jo alkuminuuteilla pallon vastustajan maaliin taiteilijan ottein suoraan syötöstä laukomalla. 0-1 tilanteessa FC Pesu pyristeli vielä vastaan ja pääsikin tasoittamaan pelin, mutta vain hetkeksi. Melko nopeasti tasoituksen jälkeen oli Eerola jo viemässä vastustajaa kuin markan munkkia vieraan sian kuoriämpärissä. Näyttävät harhautukset ja veskan kylmäverinen ohitus tekivät vaikutuksen yleisöön. Ei aikaakaan kun pallo oli Pesun maalissa jo kolmannen kerran tällä kertaa Jussilan lapikkaan toimittamana. Maali oli erittäin kaunis.

  Ottelun loput kolme maalia olivatkin sitten syksyn aikana hiottujen erikoistilannekuivioden ilotulitusta. Ottelun neljäs maali tuli näyttävän vaparikuvion päätteeksi. Tilannetta olivat juonimassa Hallikainen, Eerola ja Hämäläinen joista viimeksi mainittu sai kunnian toimittaa pallon maaliin. Ottelun viides maali syntyi sekin vapaapotkusta. Hallikainen täräytti pallon tylysti suoraan pömpeliin, sen pituinen se. Viimeinen eli kuudes maali syntyi rangaistuspotkusta, jonka Tuominen lähetti veikeän värisellä tossullaan maalin yläkulmaan.

  Kuusi tehtyä maalia kertoo ottelun kulusta paljon, mutta merkille on myös pantava koko joukkueen puolustuspelaamisen onnistuminen. Herrat Hallikainen, Hämäläinen, Juntunen, Wennström ja viimeisenä lukkona maalissa pelannut Kemppainen tekivät miehen työn estäessään vastustajan jyrän etenemisen.
  (Mikko Wennström)

Terälehtiä jaettiin myös futsalissa
  mikko ja wennu 6.11.2003
  Arvostettu Terälehtiraati kokoontui jälleen palkitsemaan edellisen viikonlopun parhaat pelimiehet. Tappioista huolimatta raati löysi paljon hyviä yksilösuorituksia.

  HeKuLa - PP FC/2 -ottelun parhaat olivat seuraavat:

  *** Jarkko Hallikainen
  "Tuntui olevan joka paikassa. Pakotti vastustajan virheeseen ja rankaisi maalilla. Joukkueen runko."

  ** Mikko Kemppainen
  "Uhrautuvuutta heti ekoissa peleissä jota ilman olisi tullut paljon rumemmat lukemat. Muutama loistotorjunta. Hyvä aloitus oranssipaitojen veräjän suulla. Plussaa tyylikkäästä maalivahdinpaidasta."

  * Mikko Wennström
  "Taistelua joka alueella. Krapulasta huolimatta kentän paras"

  Edellä mainittujen ohella myös Ari Eerola ("Rauhallisuus hämmensi vastustajan. Saisi laukoa herkemmin, kun lapikkaasta tunnetusti lähtee! Teknistä osaamista.") ja Sami Tuominen herättivät raadin huomion otteillaan.

  PuiU/3 - HeKuLa -ottelun Terälehdet menivät puolestaan seuraaville:

  *** Jan Taari
  "Maali ja armotonta yrittämistä! Hieno debyytti oranssipaidoissa."

  ** Mikko Kemppainen
  "Hienoja torjuntoja ja pari mainiota avausta!"

  * Sami Tuominen
  "Kaksi syöttöä kruunasi päivän!"

  Raati antoi hajaääniä myös herroille Jarkko Hallikainen, Mikko Wennström, Ari Eerola ja Laurijuhani Tainio.

Futsalkausi käyntiin kahdella tappiolla
  1.11.2003
  HeKuLa aloitti vaisusti kautensa futsalissa. Sekä PP FC/2 että PuiU/3 olivat parempia luvuin 0 - 5 ja 4 - 2.

  PP FC pyöritti Kukkaislapsia

  HeKuLan ja PP FC:n välinen taisto alkoi Kukkaislasten kannalta vaisusti. Tuomarin viheltäessä pilliin aloituksen merkiksi, paikalla oli vain 1+3 kokoonpanolla varustettu Terälehtiarmeija. Kaikkien onneksi herrat Eerola ja Nieminen riensivät kuitenkin paikalle ja peli saattoi alkaa täydellä miehityksellä.

  HeKuLan hyvästä yrityksestä huolimatta, peliä pyörittivät vikkelät vastustajat. Jo viiden minuutin pelailun jälkeen tulostaululla seisoivat 0 – 1 lukemat. Ottelun voittomaaliksikin lopulta jäänyt osuma syntyi onnenkantamoisella maskin takaa.

  Ottelun kulku noudatti samaa kaavaa loppuvihellykseen asti. Kukkaislapset saivat muutaman vaarallisen paikan, mutta totuuden nimissä on todettava vastustajan olleen astetta kovempi ryhmittymä. Liekö syynä ollut kuntopohjan romahdus vai illan rientojen odotus, mutta nälkäisempi Terälehtiryhmä on kentällä totuttu näkemään. Vaisun ottelun loppunumeroiksi kirjattiin tylyt 0 – 5 lukemat.

  Tehottomuus vaivasi HeKuLaa

  Päivän toiseen otteluun HeKuLa lähti nöyränä. Aamun pyörityksestä oli toivuttu ja yksi oranssipaita oli saatu riveihin lisää. Ottelu olikin tasainen loppuun asti eikä kumpikaan joukkue voinut turvautua tylsään varmisteluun.

  Aamuisesta poiketen HeKuLa onnistui luomaan lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta onni ei tuntunut olevan tälläkään kertaa myötäinen. Pallo siirtyi kyllä mieheltä toiselle mallikkaasti, mutta täysosumat saivat odottaa itseään. Liekö ryhmittymä katsellut liikaa käsipalloa, sillä pelin rakentelu tapahtui toistuvasti koripallosta tutulla kolmen pisteen kaarella.

  Kauden avausmaalin Terälehdille teki lopulta Jarkko Hallikainen. Sami Tuomisen vapauttavasta syötöstä maalivahdin kanssa nokikkain päättynyt tilanne ratkesi Hallikaisen eduksi ja näin HeKuLa tasoitti tilanteeksi 1 – 1.

  4 – 1 tilanteessa nähtiin vielä tunnelissakin valoa. Tainion upeasta hyökkäyksen katkosta lähtenyt tilanne päättyi Tuomisen kautta Taarille. Salibandysta tutuin ottein mies pyöritti maalivahdin kahville ja siirsi tyhjiin loppulukemat 4 – 2. Viikonloppu oli päättynyt Terälehtien kannalta murheellisesti.
Piiri julkaisi otteluohjelman
  19.10.2003
  Suomen Palloliiton Helsingin piiri julkaisi ottleuohjelman kaudelle 2003 - 2004. HeKuLa aloittaa taipaleensa lauantaina 1.11.2003 klo 11.00 kohtaamalla PP/FC 2:n.

  Helsingin Kukkaislapset pelaavat kuluvalla kaudella lohkossa kolme. Samassa lohkossa pelaavat myös Atlantis FC/A, Dynamo/3, FC Degis, FC Pesu, FC Pihlajisto, Gnistan/A, Herto/A, MaKu/Nöyrät, PP FC/2, PuiU/3 ja RoU/2.

  Luvassa onkin mielenkiintoisia pelejä, sillä lohkoon mahtuu sekä nuorta intoa että myös hieman kokeneempaa pelinäkemystä. Kaikki lohkon ottelut pelataan Myllypurossa. HeKuLan ottelut kokonaisuudessaan otteluohjelma-sivulla.
Futsalsarja käyntiin pian
  12.10.2003
  Piirin lohkoarvontoja odotellessa HeKuLa on aloittanut jo harjoitukset tulevaa talvikautta varten. Perinteinen Merihaan Palloiluhalli on täyttynyt jälleen innokkaista futareista sunnuntaisin ja totuttelu pieneen palloon on ollut maltillista.

  HeKuLan futsaljoukkueen kokoonpano on vielä avoin. Yksi suuri muutos edellisiin kausiin verrattuna on kuitenkin varma. Maalivahdin tonttia varmasti jo vuosia hoitanut Mats Friman on jättäytynyt sivuun ja paikan on perinyt Mikko Kemppainen. Kemppaisella on futsalmaalivahdin tausta ja mies lähteekin kauteen suurin odotuksin. Myös joukkueen luottamus uuteen veräjänvartijaan on horjumaton, sillä näytöt on jo Merihaan treeneissä annettu.

  Kemppaisen lisäksi joukkue sai kuluvaksi kaudeksi myös yhden paluumuuttajan. HeKuLan oranssin paidan pukee päällensä alkuvuosien uurastaja Jan Lindberg. Joukkueen lopullinen koostumus herättää vielä kysymyksiä ja johto seuraakin tarkasti kuumina käyviä pelaajamarkkinoita.